Абе има ли тука някой дето му се е пукало парното в купето???? Днеска се случи, от СТЗ до СФ ми изгори почти 10 литра вода. Изтича се в пасажерските крака, по едно време беше 3-4 пръста.....Досега съм ги разглобявал само брутално, и не съм се заглеждал какво има там.....Някой има ли идея лесно ли се сменят боклуците там, и кое най вероятно е сдало багажа.....Тече най - отзад, капе и отвънка също.....Фърлих колата при Лисан за да слага 2.5, и тъкмо да го оправя докато не е в движение......Баси пък ся къв мухъл мое да фане не е истина.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изтече ми топлото.....
Collapse
X
-
Мани бе ужасна работа да гледаш 2-3 пръста вода да ти се мандахерцат......жената от доста време не беше стояла толкова дълго с вдигнати крака......дадох бойна задача на бащата да разглоби една такава конзола на съставни части,че като се върна направо да я почвам.....
Някой знае ли там радиатор ли е какво, какви съединения и прочее има..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Значи ако някога ви се навлажнят петичките докато карате, да знаете че тая джаджа е сдала багажа - след като се махне централната средна конзола, се ляга отдолу, и се отвиват 6 или 7 винта който държат капака над което е това......това е здравото, още не съм го сложил, просто за информация го снимах....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Е не съм, но това предпоследното беше пълно с вода, значи е някъде от радиаторчето - не съм стигнал дотам, щото на колата и предстой друга операция, и това сега е на заден план......
Предполагам че е от там където влиза тръбата в ребрата на радиат - много нифилива връзка ми се вижда че е...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
кофти ,ама пак поне е по-малкото зло,щото има коли дето трябва да махнеш цялото табло че да стигнеш да радиаторчетоAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Мързи ме да одя пак до гаража да го снимам пак там където влизат тръбите, да видиш колко кофти е хванато, чак ще се учудиш че и твойто не е протекло - преди да го сложа ще има яко осиликончване, че втори път гьол няма да си правя....
Преди що време си загубих да търся отде ми се губи вода, като отвсякъде сухо, а то явно е капело по малко оттам като е под налягане системата, събирало се е по малко в оня капак, и се е изпарявала, или е капело но по малко, и затова не се е виждало, докато не шурна изведнъж......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 17:59."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениечак ще се учудиш че и твойто не е протеклоsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment